KAN DU ESCAPE PÅ 60 MINUTTER?

Leder du efter en sjov og anderledes oplevelse med venner, kollegaer eller familie?  Secret games er sjov og intellektuel udfordring for hold à 2-5 personer. Har du altid været lidt af en detektivsnude med hang til soduku, kryds and tværs og andre gådefulde opgaver, så skal du helt sikkert prøve vores ’Real life escape Quest’. Tag dine allerbedste meddetektiver under armen, og nyd en spændingsfyldt time i mysteriernes tegn. Den logiske tankegang kommer på prøve og den indre detektiv skal findes frem. ”Quest” er en fantastisk og anderledes måde at fejre fødselsdage eller polterabend på, udfordre kollegaerne i team building, eller bare have sjov med vennerne.

BOOK EN HEL TIMES SPIL ONLINE

For at lave en reservation skal du vælge en ledig tid og et rum, udfylde de nødvendige felter og så sender vi bekræftelse til dig.

BLIV LÅST INDE I 60 MINUTTER

Du får ikke tid til at kede dig, fordi du skal løse puslespil og finde spor, nøgler og skjulte koder for at kunne finde en udvej i rum I forhold til tiden. Dette spil vil udløse nye følelser og give lidt mere adrenalin.

FIND SPOR OG LØS VORES GÅDER

Du vil blive låst inde i en af vores temarum med din detektiven og så skal I gennemføre missionen for at slippe ud.
Vi har nogle virkelig spændende designs i vores lokaler med en hel masse smarte dekorationer. Som vil få dig til at føle som en del af historien.

HVEM KAN SPILLE?

Spillet er beregnet til voksne. Personer under 13 år skal eskorteres af en voksen.

Familier

Har du lyst til at prøve noget nyt og spændende sammen med dine teenagerbørn? Kan dine forældre godt lide detektivhistorier og kan de lide at løse små opgaver der kræver en hjernevrider, og har du lyst til at overraske dem? Kom og prøv vores Escape Rooms og du vil få en uforglemmelig oplevelse sammen med din familie.

Studenter

Har du en teamopgave men du kender ikke dine holdkammerater særlig godt? Eller er du I en ny klasse hvor du vil lære dine klassekammerater bedre at kende? Kom og prøv vores flugtudfordring som vil hjælpe dig med at bryde isen og lære hinanden bedre at kende.

Spiller

Er du virkelig dygtig til de forskellige flugtspil online? Bring det til det næste niveau i flugtspil i virkeligheden.

Virksomhed

Teambuilding i levende escape rooms er ikke bare for blot at forbedre dine kommunikation og samarbejdsevner men det er også for at lade dig dykke ind I en verden af mysterier og sjov med dine kollegaer.

Team Building

4

RUM

46

LÅSE

8560

SPILLERE

60

MINUTTER

RUM

60 minutter og uret tikker...

FAQ

Svar på typisk stillede spørgsmål nedenunder...

Hvem kan deltage?

Du kan spille dette spil sammen med din familie, venner eller kollegaer fra dit arbejde og have det sjov med dem i en hel time.

Hvorfor skal jeg deltage?

Vi tilbyder dig en anderledes oplevelse I forhold til andre klassiske oplevelser som man laver I grupper; du får muligheden for at teste din koncentration, observation, løse problemer og tage beslutninger kompetencer i øvelser og du vil få det rigtig sjovt.

Findes der andre film eller spil der minder om disse aktiviteter?

Der er mange computerspil hvor du fortsat finder skjulte ting eller løser puslespil. Spillet The Silent Hill kunne være et passende eksempel. I forhold til TV shows som The Crystal Maze og The Cube, spillefilmene som the Cube, Saw og The Room of Fermat har også samme concept.

Hvor svært er spillet?

Spillet er designet til at kunne gennemføres på 60 minutter ved koncentration og ved at løse puslespillene. Du behøver ikke at have et kæmpe talent udover at du skal bruge dit hoved og reagere hurtigt. Du kan altid få hjælp hvis det bliver nødvendigt. Men det betyder nødvendigvis ikke at alle kan gennemføre spillet!

Skal man have et bestemt kostume på for at spille spillet?

Nej. Men vi anbefaler dog at du medbringer så lidt som overhovedet muligt for at kunne gennemføre aktiviteterne komfortabelt og hurtigt i spillet.

Vil det være sikkert under spillet?

Ja. Der vil være rigtig overvågning i alle rummene i huset. Du kan på et hvilket som helst tidspunkt sige fra og forlade huset hvis du vil.

Kan vi være mere en 5 personer?

Ja. Maksimum 6 deltagere men så vil der være en risiko for at I kommer til at forstyrre hinanden og måske ikke vil nyde den fulde oplevelse.

Hvornår skal vi møde op?

10 minutter før den bookede tid.

PRISER

Betaling ved ankomst via MobilePay eller kontant

2-5 spiller

Mandag-Onsdag – 695 dkk

2-5 spiller

Torsdag-Søndag – 795 dkk

Hello!

For at tjekke vores skema eller lave en reservation med SECRET GAMES
Klik for at planlægge ESCAPE

Tak for feedback!

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål venligst kontakt os

Marselis Boulevard 125, kld
Aarhus C, 8000

+45 81 61 38 68
+45 27 85 92 40

CVR: 36348178

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message